Tuotesarjat

Ekopharma
Ekopharma on sertifioitua luonnonkosmetiikka eikä sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai muita tuotteita jotka ovat haitallisia ihmiselle tai ympäristölle. Valmistetaan Suomessa ja tuotteisiin käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita jotka hoitavat hiusta ja hiuspohjaa. Sarjasta löydät shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet erilaisille hiuslaaduille ja hiuspohjan ongelmiin. Ekopharma tuotteet ovat saaneet avainlippu- ja Leaping Bunny-tunnuksen sekä FI-natura sertifikaatin.

 

Lue lisää

BTB13
BTB13™ hiustenhoitotuotteet vastaavat kattavasti hiusten- ja hiuspohjanhoidon haasteisiin. Kaikissa hiustuotteissa on patentoitua BTB13™-yhdistettä, jonka ainutlaatuinen teho hoitaa ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä tukee luonnollista hiustenkasvua. Sarjasta löydät shampoot, hoitotuotteet ja hiusvedet hiuspohjan ongelmiin.

 

Lue lisää

Hårologi
Tuotteiden ainesosat on valittu niin, että saavuttaisimme parhaan tuloksen hiuksissasi ja hiuspohjassasi samalla mahdollisimman vähäisellä vaikutuksella ympäristöön. Osa tuotteista on saanut sigNATURE merkinnän. Vetolujuusmittarilla testaamme hiustesi vahvuutta ja venyvyyttä ja näin tuotteisiin voidaan sekoittaa lisäaineita ja eksoottisia uutteita, jotta tuotteesta saadaan juuri sinun hiuksillesi sopivat. Hårologi sarjasta löydät shampoot, hoitotuotteet ja muotoilutuotteet erilaisille huslaaduille ja hiuspohjan ongelmiin. Tuotteita löytyy myös hajusteettomina.

 

Lue lisää

Oway
Hiustenhoitosarja mikä käyttää öljyjä, kosteuttajia, puhtaita mikronisoituja kasveja, jotka on saatu biodynaamisella viljelyllä Ortofficina-maatilalta. Nämä puhtaat ja vaikuttavat aktiiviset aineet auttavat puhdistamaan ja tasapainottamaan hiuksiasi ja hiuspohjaasi. Sarjasta löydät shampoot ja hoitotuotteet erilaisille hiuslaaduille ja hiuspohjan ongelmiin.

 

Lue lisää

VITALITY`S
Tuotteissa käytetään raaka-aineita jotka ovat dermatologisesti ja kliinisesti tutkittuja. Tuotesarjasta löydät tuotteet erilaisten hiuspohja ongelmien hoitoon

 

Lue lisää Lue lisää tricodermin sivuilta

CHI / BIOSILK
CHI on kationinen, kosteuttava hoitosarja, jossa tuotteet myös suojaavat hiusta lämpöä käytettäviltä laitteilta (kiharrin, suoristusrauta, fööni)

 

Lue lisää

Biosilk on silkkiä sisältävä hiustonhoitosarja joka kosteuttaa, uudelleenrakentaa ja lisää hiusten kiiltoa.

Lue lisää

ZENZ ORGANIC
Zenz Organic Products on vuonna 2010 lanseerattu tanskalainen kampaamo- ja kosmetiikkatuotesarja. Sarja sisältää eksklusiivisia ja ekosertifioituja hiustenhoito- ja viimeistelytuotteita (Zenz Organic Hair) sekä hiusten- ja ihonhoitoöljyjä (Zenz Organic Oil).

Sarjasta löydät tuotteet eri hiuslaaduille sekä hiustenlähtöön.

Lue lisää

Kauppakatu 12, 33210 Tampere 040 128 0100