Erikoishoidot

Hiusmag-yhdistelmähoito
Kokonaisvaltainenhoito kohentaa koko elimistön toimintoja. Hoidossa on yhdistettynä laser, magneettikenttä sekä sähköimpulsseja antava akuhoito.

Hoito aloitetaan hiusten pesulla, jonka jälkeen hiuspohjaan hierotaan ravitseva hiusvesi ja hiukset kuivataan. Tämän jälkeen annetaan laserhoitoa hiuspohjaan.

Seuraavaksi annetaan magneettikenttähoitoa, jonka aikana asiakas on makuuasennossa, rentoutuen 15-30 minuutin ajan. Samanaikaisesti käsitellään käsien ja polvien akupisteitä. Hoidon aikana käsitellään 10 pistettä, jotka vaikuttavat rentoutumiseen ja hiusten kasvuun.

Hoitoon menee aikaa noin tunnin verran. Hoitoa suositellaan kuuriluontoisesti 10-20 kerran sarja 1-2 kertaa viikossa.

Katso myös tietoa *laser- ja *magneettihoito

Hoitoja olemme tehnet jo vuodesta 1992 hyvin tuloksin. Tänä päivänä käytössä olevat muut tutkimus ja hoitotuotteet lisäävät vielä hoitojen tehoa.

Imuhieronta / lymfaus
Imuhieronta stimuloi ja aktivoi päänahan verenkierron, poistaa kuona-aineet ja antaa happea hiussipulille. Verenkierron elvyttämisen myötä hius saa uutta voimaa, ryhtiä ja kasvua. Kun veri tuo ravinnon päänahkaan, se ei poista kuona-aineita, vaan ne poistuvat lymfaattisen järjestelmän kautta. Imuhieronnalla avataan lymfakanavat, tällöin saadaan kuona-aineet pois pään alueelta.

Kun kuona saadaan poistettua, on soluilla ja hiusverisuonistossa taas uutta tilaa tuoda happea, verta ja ravinteita hiussipuliin.Päänahan aineenvaihdunta paranee ratkaisevasti. Kuona-aineiden kertyminen pään alueelle voi aiheuttaa päänsärkyä, väsymystä, kasvojen ja silmänalueen turvotusta sekä muuta raskaan olon tunnetta. Mahdollisesti hiukset lähtevät ja ovat elottomat.

Imuhieronta tehdään koneellisesti käyttämällä imuhierontalaitetta (Vacuummasor M3). Hieronta tapahtuu geelin avulla, jolla saadaan hellävarainen kosketus ihoon. Hoidossa on kaksi vaihetta: avaus ja hierontavaihe. Myös niska ja hartia seutu hierotaan.

Hieronnan jälkeen hiukset pestään ja hiuspohjaan hierotaan ravitseva hiusvesi.

Yhteen hoitokertaan kuluu noin puolitoista tuntia. Hoito on turvallista ja miellyttävää.

Hoitokertoja suositellaan tapauksista riippuen: yleensä 3-10 kertaa ja akuutissa hiustenlähdössä jopa 25 kertaa peräkkäisinä viikkoina.

Laserhoito
Laser on polarisoitua valon säteilyä. Hoidossa käytettävät aallonpituudet sijoittuvat näkyvän valon ja infrapunan alueelle.

Laserhoito vaikuttaa hiuspohjan verenkierron vilkastumiseen noin kolmenkertaistaen sen, jonka johdosta hiusjuurien ravinnonsaanti lisääntyy ja kasvu nopeutuu. Tämä parantaa myös hoitotuotteiden vaikutusta ja imeytymistä.

Hoito tapahtuu puhtaaseen, kuivaan hiuspohjaan. Laserhoitoa annetaan 9 akupisteeseen sekä pyyhkäisyhoitona itse ongelma-alueella.

Yksi hoitokerta kestää noin 10-15 minuuttia ja hoitoa voidaan antaa joka toinen päivä.

Magneettikenttähoito
Magneettikenttähoito on fysikaalisen lääketieteen tehokas hoitomuoto. Sen historia on tuhansia vuosia vanha. Jo ammoisina aikoina huomattiin, että haavojen päälle asetetut magneettikappaleet nopeuttivat niiden paranemista. Magneettikentän kudoksia uudistava ja parantava teho on osoitettu kiistattomasti. Oikein annosteltuna magneettikenttähoito tehostaa kudosten hapen saantia ja lisää verenkiertoa. Lisäksi sen on todettu tehostavan vastustuskykyä.

Magneetikenttähoito npeuttaa solujen uusiutumista, kudosten aineenvaihdunnan parantumista, hapensaannin parantumista, verenkierron vilkastumista sekä kuona-aineiden poistumista.

Magneettikenttähoidon vaikutus perustuu sähkömagneetin luomaan voimakenttään, johon ihmisen solut reagoivat. Tarkemmin tämä tarkoittaa solujen hapen osapaineen ja verenkierron lisääntymisen ja muiden biokemiallisten prosessien vaikutuksen edistymistä.

Magneettikenttähoitoa annetaan kerralla 15 minuuttia pään alueelle ja 15 minuuttia keskivartalolle. Hoitoa voidaan ottaa 2 kertaa viikossa tai vähintään 3 viikon välein, jotta hoito olisi tehokasta. Suositellaan vähintään 10 kerran hoitojaksoa. Hoito sopii kaiken ikäisille.

Magneettikenttähoidon avulla saavutettavia tuloksia:
-hapen saanti paranee
-hiusten kasvu nopeutuu ja vahvistuu
-elinvoima ja immunisuoja vahvistuu
-virkistää, poistaa väsymystä
-poistaa stressiä, auttaa unihäiriöissä, rentouttaa
-tasaa verenpainetta ja korkeaa kolesterolia
-vähentää vaihdevuosiongelmia
-vahvistaa niveliä ja luustoa, auttaa särkytiloihin
-nopeuttaa haavautumien ja luunmurtumien paranemista
-auttaa tenniskyynärpäähän ja muihin urheiluvammoihin

Hoitoa ei suositella jos on
-sydämentahdistin
-metalliosia kehossa
-tulehdussairaus
-lääkekuuri tai flunssa

MicroCamera-tutkimukset
MicroCameran avulla analysoidaan hiuspohjan ja hiusten kunto sekä hiusjuurien tilanne.

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat liika rasvoittuminen, hiustenlähtö ja ohentuminen, hilseily ja kutina. Hiuspohja saattaa olla ärtynyt ja punoittava sekä moniongelmainen, jolloin pitää miettiä, missä järjestyksessä hoitoon ryhdytään.

MicroCamera suurentaa hiuspohjan 50 – 300-kertaisena näyttöruudulle, josta myös asiakas itse näkee hiuspohjansa. Tutkimuksen avulla löydetään oikeat pesu- ja hoitotuotteet hiuspohjalle ja hiuksille. Tarvittaessa suositellaan liikkeessä tehtäviä laitehoitoja jotka auttaisivat tilanteen paranemista.

Analyysiin kannattaa varata aikaa nin puoli tuntia. Hoitokuurin jälkeen on ilmainen kontrollikäynti noin 5 viikon kuluttua, jossa katsotaan hoidon vaikutus ja miten jatkossa tulee toimia.

Muista! Jos olet käynyt vaikka vuosia sitten analyysissä, voit aina tulla ilmaiseen kontrollitarkastukseen.

Tehtävään koulutettu henkilökuntamme analysoi hiustesi ja päänahkasi kunnon MicroCameralla ja neuvoo sinulle henkilökohtaiset hoito-ohjeet.

Mesoterapia hiuspohjalle
Microneulaus dermakynällä on kivuton ja tehokas hiusten kasvua lisäävä, hiustenlähtöä vähentävä ja hiuspohjaa parantava hoito. Mesoterapiassa aktiiviaineet pääsevät ihon pinnan läpi juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan (ihon ylimmät kerrokset).

Hoidon yhteydessä käytettävä Mesoactive Hair Coctail sisältää aktiivisia ainesosia, jotka tehostavat hiustenkasvua, lisäävät verenkiertoa hiuspohjan alueella ja ravitsevat hiustuppea edistäen luonnollista hiusten kasvua. Ampulli sisältää hydroksiproteiinia, B-3-vitamiinia, aminohappoja ja kuparipeptidejä, jotka edistävät hiustuppien hyvinvointia.

Hoitoa suositellaan otettavan 2-3 viikon välein, 4-6 kerran sarjahoitona.

Hoitoa ei suositella:
-raskaana oleville
-jos sinulla on diabetes
-psori
-infektio, herpes
-marevan lääkitys

Hoitoon sisältyy:
-hiusten pesu
-hiuspohjan entsyymi ja AHA-kuorinta
-mikroneulaus ja ampullin levitys

Terveet hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta.

Savi- / turvehoidot
Savihoito on tehokas rasvaiselle, tukkoiselle hiuspohjalle sekä hiustenlähdöstä kärsiville. Hoito puhdistaa tukkoista hiuspohjaa. Se avaa hiuskraatereita, jotta hiusnysty saisi paremmin happea, auttaa ravinteiden imeytymistä, tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

Hoito aloitetaan hieromalla hiuspohjaan syväpuhdistava hedelmähappouute ja sen päälle levitetään savi. Saven annetaan kuivua, jolloin se imee itseensä epäpuhtauksia hiuspohjasta. Hiukset pestään ja hiuspohjaan hierotaan jälkihoito ampulli.

Hoitoon menee aikaa noin tunnin verran. Hoitoa suositellaan ennaltaehkäisevänä hoitona pai kertaa vuodessa kaikille.

Hoitoa voidaan ottaa viikon välein kuuriluontoisesti tai kerran kuussa tarpeen mukaan.

Otsonihoito
Useimmat hiuspohjan sairaudet kuten hilse, kutina, seborrea, hiustenlähtö ym. ovat seurauksia päänahan huonosta verenkierrosta. Otsonihoidossa saavutetaan erinomaiset tulokset käyttämällä korkeataajuussähköä sekä ultraviolettisäteilyä. Näiden tuloksena päänahan verenkierto kiihtyy ja hapenottokyky parantuu. Näin alueet, jotka aiemmin tukehtuivat hapen puutteeseen palautuvat jälleen normaaliin tilaan.

Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen – hiukset saavat takaisin kiiltonsa, hilse ja kutina häviävät sekä hiustenlähtö pysähtyy.

Hoito tehdään puhtaaseen hiuspohjaan. Otsonikoneen avulla käsitellään hartia, niska ja pään alue. Hoidon jälkeen voidaan hiuspohjaan hieroa jätettävä ampulli, joka valitaan ongelman mukaan.

Aikaa hoidon tekemiseen kuluu noin 15-20 minuuttia. Hoitoa voi ottaa joka toinen päivä.

Kauppakatu 12, 33210 Tampere 040 128 0100