Palvelut

Väri ja raitakäsittelyt

Saat hellävaraisilla tuotteilla. Käyttämillämme sarjoilla teemme hiuksillesi sopivat kesto, kevyt tai huuhteluvärjäykset.

Goldwell Nectaya
Ei sisällä ammoniakkia ja sen raaka-aineet ovat 91% peräisin luonnosta. Väri sisältää syvähoitavaa arganiöljyä ja peittää harmaat 100%.
Sunglitz

Menetelmä, joka vaalentaa hiukset auringonvalon vaikutuksen tapaan. Pohjautuu luonnon omiin raaka-aineisiin ja on savipohjainen tuote.

Oway Hbleach
Ammoniakiton vaalennusvoide joka sisältää kolmea (lavender, perilla, kukui) öljyä.

Permanentti / rakennekäsittely

Permanentti / rakennekäsittelyissä valitsemme sinun hiuksillesi parhaan tuotteen. Voimme testata hiuksesi vetolujuusmittarin avulla, jolloin pystymme sekoittamaan tarvittavat rakentavat ja hoitavat tuotteet sinulle. Jos hiuksesi eivät kestä käsittelyä neuvomme hoidot, joilla parannat hiustesi kunnon kestämään käsittelyn. Teemme tyvikohotukset, tiukat kiharat tai suoristukset juuri kuten haluat.

Hårologi permanentti
Ei sisällä ammoniakkia eikä hajusteita. Hellävarainen ja sopii hajusteallergikolle.
Process lämpöpermanentti
Ammoniakiton tyvestä kohottava käsittely, jolla saat kimmoisat kiharat. Process on miellyttävän nopea, koska huuhtelu vaihetta ei tarvita. Pitkäkestoiset kiharat vaikka loivanakin.
Smart Waves
Hellävarainen, ei ammoniakkia / tioglykolihappoa. Tuuheuttava ja vahvistava, luonnolliset kiharat. Kesto noin 8 viikkoa.

CHI-suoristuskäsittely

Ilman ammoniakkia tai karkeita kemikaaleja. Takkuiset, pörröiset hiukset yhdellä käsittelyllä sileiksi ja kiiltäviksi. Sopii luonnonkiharoiden tai vanhan permanentin käsittelyyn ja suoristamiseen

Hoitokäsittely

Hoitokäsittelyjä teemme hiuksille ja hiuspohjalle. Savi- tai turvehoidolla puhdistusta hiuspohjaasi, riisivahalla kosteutusta ja kuorintaa sekä erilaisia elvyttäviä hoitoja. Erikoishoidoista löydät tietoa hiuspohjan analyysistä ja laitehoidoista joilla hoidamme erilaisia hiuspohjan ongelmia.

Leikkaukset, kampaukset

Kauppakatu 12, 33210 Tampere 040 128 0100